SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

FAST Deck Mate - för perfekta skruvrader!

Har du tänkt på hur svårt det egentligen är att få raka snygga skruvrader när du skruvar på fri hand när du lägger tralldäck?
Även om man är noggrann så är det svårt att placera skruvarna på ett estetiskt tilltalande sätt. Med Deck Mate™ är det ett minne blott!

FAST Deck Mate™ är en skruvmall som hjälper dig få skruvarna rätt placerade på varje trallbräda. Genom att Deck Mate™ alltid fixeras över golvbjälken säkerställer det att skruvarna hamnar i en rak linje.

Deck Mate™ är anpassad för trallbrädor med bredderna 95, 120 och 145 mm och Deck Mate™ hålbild är utformad enligt Svenskt Träs nya rekommendationer för läggning av trall och har anvisningar för korrekt skarvning av trallbrädor så att du slipper srickbildning vid ändträet.

Läs mer på www.fast-fastening.com

Roger Carlsson
Kategorichef FAST
roger.carlsson@fast-fastening.com
+46 (0)70-3386021

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-26
Stolt leverantör av mark & va-material
2024-04-25
Effektivisera städningen med en städrobot Använd vatten för att skära med precisionISCAR introducerar ny krymputrustningMöt EdmoLift på Elmia Produktionsmässor Vi ställer ut på Elmia Automation
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp